Skadi: la deessa de l´hivern

Skadi és la deessa de l'hivern, del gel, i del tir amb arc. Les neus de l'hivern que oculten la vida sobre la terra i purifiquen les terres per a la temporada vinent de cultiu. Skadi representa els aspectes durs de la vida, i és una deessa que serveix d'inspiració per a dones independents que de vegades són assenyalades per la societat, doncs és una deessa salvatge, dura, gran lluitadora i guerrera, deessa arquera i dels caçadors.

Com ja sabeu, l'hivern és una època màgica on regna la calma abans de la manifestació. De vegades ens mostra la part hostil de la naturalesa, però és una època molt positiva per a la introspecció. Això fa que sigui temps de netejar, de deixar anar, de protegir-se positivament, per reposar en la calor de la llar, i també per trobar-nos en solitud i silenci on trobem i connectem amb el nostre interior. Són moments de protegir-se del fred però també d'aïllar-se per trobar-nos i per tenir moments de meditació i de calma.

El fred hivern és un bon moment per fer una meditació d'introspecció amb la deessa Skadi. Ella encarna el fred gel que neteja l'esperit, habita en el silenci dels boscos gelats on podem trobar-nos, resideix en aquells llocs salvatges que ens motiven a superar-nos. Tot això ens fa pensar en els reptes a superar en el nou cicle, i els freds boscos hivernals ens inspiren a meditar i per poder trobem en el silenci interior i en la calma hivernal. La deessa de la caça també ens inspira a lluitar pels nostres somnis i a ser durs per a això, a posar la nostra diana en un objectiu per aconseguir-ho. Els esperits implacables de l'hivern ens ensenyen a mantenir-nos ferms i vigorosos. Skadi ens mostra la nostra part més salvatge, a superar-nos, a millorar com a persones interiorment i fer la pausa hivernal que ens netegi interiorment per començar de nou amb els objectius clars i deixant anar allò que ja no necessitem per al nou cicle.

L'hivern és temps d'introspecció, de meditació i resguard. Això fa que ens trobem interiorment i puguem mirar al futur amb esperança i alegria. La neu cobreix allò que deixem enrere, i aviat florirà el nou en el nou cicle. Medités amb Skadi deixant enrere allò que no ha de seguir en la meva vida, i ella em servirà d'inspiració per lluitar per allò que vull.

Deessa de la caça i de l'hivern, del gel i la caça, gràcies per servir-me d'inspiració en aquests dies d'hivern! Hail Skadi!

David Wolfheart

Podeu mirar en  aquest enllaç, sobre la importancia de la mitología. http://asatrucatalunya.org/mitologia/