Qui som

Espiritualitat nativa europea

Asatrú Catalunya

Qui som Asatrú Catalunya

Comunitat Folk
Asatrú Catalunya és comunitat religiosa, però també social i cultural. A la nostra entitat resideix una comunitat de persones de totes les edats i amb un gran ambient familiar. Creiem que és clau per viure d’acord amb els nostres valors promoure més enllà de les festivitats i actes religiosos i espirituals, en promoure reunions socials, excursions en grup per viure en harmonia amb la natura, projectes i iniciatives culturals, i iniciatives de compromís tan social com amb el nostre entorn. Tot això no tindria sentit sense les nostres famílies i els nostres fills.

La nostra secció cultural fomenta activitats culturals, històriques i artístiques, per potenciar el coneixement i comprensió de tot el llegat europeu en les seves diverses facetes.

La nostra comunitat folk va més enllà dels actes festius i cerimonials. Fomentem esdeveniments culturals, d’estudi i d’oci per potenciar la vida de la nostra comunitat.

Comunitat Asatrú Alfrothul

Més de 10 anys de serietat, treball, i honrar els déus degudament. Una entitat religiosa activa, familiar, respectuosa y  de visió Folk, que ha creat celebracions, actes y publicacions durant més d’una dècada.

Fe, tradició família

Conectant amb les nostres arrels, seguint el nosre camí natiu...