Llibres

Llibres

Publicacions: Aprenent de la nostra espiritualitat

La nostra comunitat va més enllà de la participació d'esdeveniments, i per això hem fet diverses publicacions per a la pràctica d´Asatrú i la nostra formació espiritual. Volem deixar empremta espiritual i cultural per crear una base sòlida de la nostra fe.

David Wolfheart: Biografia

Escriptor i també el fundador de la nostra entitat religiosa, David ha escrit diversos llibres de gran valor per a la nostra comunitat.

Va néixer el novembre de 1974 a Barcelona, ​​ciutat on resideix actualment. Escriptor i autor de llibres relacionats amb les runes i l´Asatrú. Des de fa anys escriu diversos articles sobre runes i Asatrú, per donar a conèixer està espiritualitat i saviesa ancestral a tot aquell que desitgi apropar-se.

És pare de dos fills, familiar i sensible als problemes que ens envolten, i amb molts interessos diversos com són la mitologia, l'estudi de les runes, la història, i l´Asatrú.

Fundador, president i Godi (sacerdot) de l'entitat religiosa Alfrothul Asatrú i Asatrú Catalunya. És runóleg i seguidor de la religió Asatrú des de fa anys. Anteriorment va fundar també l'Associació cultural Antiga Tradició Nòrdica Alfrothul. He participat en diferents conferències, esdeveniments i jornades sobre religions paganes, runología i Asatrú.

Va escriure el primer llibre editat en el nostre idioma sobre la religió Asatrú, anomenat "Asatru – La llamada de los dioses del norte", una guia de festivitats i rituals d'aquesta espiritualitat nativa europea.

Mas recentment ha publicat el llibre Stadhagaldr – Meditació postural rúnica Un sistema de màgia actiu i de transmutació personal, i un mitjà per connectar i aprofitar les corrents i energies de la terra i l'atmosfera.

Stadhagaldr nou llibre

Hi ha diferents zones còsmiques, i les runes són part d'aquest llenguatge còsmic. A través d'elles, se'ns pot revelar i podem aprendre el coneixement de l'univers físic, i del nostre propi univers interior. Doncs en elles resideixen tots els secrets, des dels més grans als més petits, de la naturalesa i del llenguatge còsmic. A través de les tècniques de meditació rúnica i del StadhaGaldr, podem atreure les corrents còsmiques cap a nosaltres, creant i potenciant la nostra esfera personal. D'aquesta manera, seran integrades i projectades en nosaltres, per a un augment de poder personal. El Stadhagaldr és un procés iniciàtic, i un sistema de màgia actiu d'integració psicològica i de transmutació personal, així com un mitjà per connectar i aprofitar les energies i corrents de poder de la terra i de l'atmosfera. Les runes, més enllà de ser només un sistema endevinatori, com algunes veus o llibres han fet creure, tenen la seva pròpia força i energia, la qual nosaltres podem posar en activitat si interactuem, treballem i meditem amb elles. En aquest tipus de pràctiques, elles ens mostraran moviments i transformacions internes en nosaltres, per manifestar-nos mitjançant la nostra pròpia essència.

1

LES RUNAS DEL WYRD – MANUAL DE VIDÈNCIA RÚNICA

Mini-llibre de butxaca de David Wolfheart. Ideal per portar a la butxaca al costat de les nostres runes i poder consultar en fer una tirada.

Aquest mini-llibre és molt útil per portar a sobre amb les nostres runes i utilitzar-lo a manera de consulta en les nostres tirades, i se centra exclusivament en les 24 runes del Futhark a manera endevinatori.

Mida 12cmx12cm.

104 pàgines.

1-1

LLIBRE ASATRU

Aquest llibre exposa i analitza els conceptes bàsics de la religió Asatrú. Aborda d’on procedeix, les seves fonts, les seves creences, les seves tradicions, les seves festivitats, i les seves principals fonts com la mitologia nòrdica. Ho fa enfocat sobre com dur a terme ritus i celebracions, destacant les celebracions més importants d´Asatrú. La finalitat és que el lector conegui, de primera mà, com fer un ritual Asatrú, i pugui així, començar a oficiar ritus i cerimònies Asatrú, els anomenats blóts. El llibre ha estat estructurat perquè es pugui practicar tant individual, com col·lectivament. 

portada-2 (1)

LLIBRES DE FORMACIÓ

També ha publicat diversos llibres de formació per a la nostra comunitat folk. Els llibres publicats per a la comunitat d´Asatrú Ctalunya y Alfrothul són:

-Yule, solstici d’hivern: Per a tots nosaltres sense dubte Yule és una època especial, en aquest llibre David Wolfheart fa un repàs a tot el que envolta aquests dies en el seu significat i pràctica.

2

-Llibre d’oracions d´Alfrothul. David Wolfheart ens presenta un interessant llibret d’oracions d´Alfrothul. Aquest és un llibre indispensable per als nostres membres ja que aquestes oracions i pregàries consten de parts en què els membres del Kindred participen activament, recitant part dels ritus. Un llibre pràctic i senzill de mida butxaca, per poder portar-ho damunt i practicar les oracions en qualsevol lloc o moment que vegem apropiat.

3

-Manualitats per a petits Víkings Alfrothul. Recull les activitats i manualitats que es poden realitzar

7

-Manual d’introducció a la màgia rúnica. Aquest és un llibre editat per als nostres membres, perquè serveixi de referent i de petit manual bàsic d’introducció a la màgia rúnica i Seiðr.

Introducció a Asatrú – David Wolfheart. Aquest és un llibret d’iniciació genèric, en el qual trobarem un breu repàs a Asatru, que és i d’on procedeix. També una explicació de les diferents tendències en asatru en l’actualitat i l’autor exposa la visió folkish i de religió nativa d´Asatrú.

5