temple asatru 5

Ja queda menys per a la inauguració del temple Asatrú a Islàndia

Sembla que l'any vinent el grup Asatrú Islandès Ásatrúarfélagið inaugurarà el temple Asatrú que s'està construint als afores del centre de Reykjavík. El temple Asatrú serà el primer temple pagà construït als països nòrdics durant més de mil anys.
El grup Ásatrúarfélagið fa temps que treballa en el projecte del nou temple Asatrú en el vessant sud de Öskjuhlíð*in. En el mes de març de l'any 2015 es va oficialitzar una cerimònia on es va consagrar el terreny on s'aixecarà el temple Asatrú. L'any 2017 es va celebrar una cerimònia ritual en agraïment a la Mare Naturalesa per la fusta per al temple,

Com és lògic s'ha aixecat molta expectació a l'espera de la inauguració del temple Asatrú d'Islàndia. Ara com ara sabem que el temple tindrà una cúpula de 400 metres quadrats i una capacitat per unes 250 persones en el seu interior. La seva construcció ha sofert alguns retards, però sembla que l'any vinent s'inaugurarà sense problemes.

La pràctica de la religió Asatrú a Islàndia és molt natural, i està enfocada com una religió de naturalesa i vida, projectant l'harmonia del món natural i amb la cerca de l'harmonia en la vida actual de les persones. Una religió basada en el seu llegat ancestral, que va molt més allà que moltes interpretacions i estereotips exclusivament guerrers d'altres grups fora d'Islàndia.

Us pot interessar: http://asatrucatalunya.org/asatru-catalunya-entidad-religiosa/

Visita aquest enllanç: https://www.youtube.com/watch?v=hwB_3QMgYRI