En femení: Freya Folk Asatrú Catalunya

En femení: Freya Folk

Freya Folk: Les nostres dones.

Les nostres dones ens ajuden a conèixer i treballar en femení, un panteó de deus i deesses com el nostre. L'objectiu del Freya Folk és apropar coneixements d'energia femenina i proposar feines amb tot allò que hi tingui relació i amb les deesses sobretot. Ens agradaria mostrar la nostra religió més enllà de la imatge que es té d'Asatrú, exclusivament masculinitzada i guerrera, sense mostrar tot el que representa el panteó nòrdic i la religió Asatrú en profunditat (parlem de la imatge que es percep a causa del desconeixement des de fora), ja que no és tant la que existeix una vegada dins. Dins la nostra pròpia experiència, pots ser, va ser això el que vam veure en algun moment, i és per això que ens agradaria poder donar un altra visió, i mostrar que el panteó Asatrú és equilibrat i per tant nosaltres podem també equilibrar aquestes dues energies en nosaltres mateixos, el que és molt necessari per estar en harmonia.

Les nostres propostes de moment són, potenciar el coneixement de les deesses, les Disir, les Nornes,i tot allò que es relaciona amb el femení del nostre panteó, i també treballar la màgia femenina anomenada Seidr, el tema oracular, així com potenciar el coneixement ritual en totes les seves facetes. Així mateix, proposem treballar els cicles lunars i deesses amb les seves diverses qualitats, integrant aquesta energia pel creixement propi, pel fet que homes del folk s'han interessat per la feina lunar, i d'altra banda, aprofitant que tenint a Eliu, que és una gran artista, treballarem la creativitat i ens donarà idees i ensenyarà a fer elements pels nostres altars, decoració per festivitats, etc. Per descomptat, el fer un mateix els seus propis elements fa que aquests es carreguin amb energia pròpia, donant-li més valor a la feina en si.

Freya Folk no és un grup que treballi unilateralment, al marge, o exclusivament el femení i les deesses, sinó que potencia les facetes femenines de la nostra religió per assolir l'equilibri necessari. 

Freya Folk, en femení, video: https://www.youtube.com/watch?v=Ik9SWIt1iPY

La feminitat a Asatru Catalunya: 

FREYA FOLK

"Freya Folk no es un grup que treballi unilateralment, al marge, o exclusivament lo femení i les deesses, sinó que potencia les facetes femenines de la nostre religió per assolir l’equilibri necessari".