Canalla

Aldea de Flak: L´espai per nens

La importància de la Canalla

A la secció infantil dÁsatrú Catalunya, els nostres petits tenen el seu espai en qualsevol reunió o festivitat que organitzem. El passen d'allò més bé en família gaudint de les seves pròpies activitats, jocs i aprenentatge.

Som una comunitat Folk religiosa, però també social i cultural. A la nostra entitat resideix una comunitat de persones de totes les edats i amb un gran ambient familiar. Creiem que és clau per viure d'acord amb els nostres valors promoure més enllà de les festivitats i actes religiosos i espirituals, en promoure reunions socials, excursions en grup per viure en harmonia amb la natura, projectes i iniciatives culturals, i iniciatives de compromís tan social com amb el nostre entorn. Tot això no tindria sentit sense les nostres famílies i els nostres fills. Els nens són el futur de la nostra societat, i han d'estar lligats al compromís i els valors, no cal si no es vol fer partícips de la religió o del ritual, però si podem fer-ho de la festivitat, la festa, l'esdeveniment i l'esperit de comunitat.

Un grup Asatrú de visió Folk no tindria sentit i valors sense els nostres petits. Hem de compartir alegries, companyonia, experiències i valors amb ells.

Un grup Asatrú de visió Folk no tindria sentit i valors sense els nostres petits. Hem de compartir alegries, companyonia, experiències i valors amb ells. La responsabilitat que creixin amb valors és la nostra, i quan veiem grups Asatrú sense ells no ho entenem. És bo fer tallers per a ells on aprenen cultura, mitologia, història, valors, on puguin potenciar la seva part creativa, o empatia i amor pel nostre entorn. Els ensenyem a viure en comunitat, a ser generosos i viure amb la natura i així respectar-la. També a aprendre d’ella per viure una vida d’acord amb ella i els seus cicles.

La responsabilitat és nostra perquè creixin en un entorn familiar i de comunitat, davant del "botellón", la postura d'aparentar, o la vida urbana decadent. També hem de fer un pas endavant de maduresa vivint amb esperit de comunitat, i implicant-nos en cultura, tradicions i valors. Així aconseguim un grup fort i sòlid, amb valors reals i indestructibles, i vivim d'acord amb la nostra visió espiritual, que es reflecteix en la cultural i social.

Fe, tradició, família.