Asatrú Catalunya parlament

Asatrú Catalunya en el Parlament en l’acte de religions compromeses per la construcció de la pau 

L’entitat  Asatrú Catalunya, va estar present en el Parlament de Catalunya en l´acte de religions compromeses per la construcció de la pau, que va acollir un acte de celebració de la Setmana Mundial de l’Harmonia Inter-confessional, una iniciativa impulsada pel Grup de Treball Estable de Religions (GTER), aquest any amb el títol «Religions compromeses en la construcció de pau». El president, Roger Torrent, que va inaugurar l’acte, va defensar un diàleg inter religiós que parteixi del respecte i l’acceptació dels drets i les llibertats fonamentals.

La Setmana Mundial de l’Harmonia Inter-confessional va ser instituïda per l’Assemblea General de les Nacions Unides en 2010 i té per objectiu fomentar el diàleg inter-religiós i l’enteniment entre confessions.

Va haver-hi t diversos ponents com, Lola López de l’ajuntament de Barcelona, el president del GTER Mohammed Halhoul, i el director general d’Assumptes Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell. 

Antoni Matabosch, ha llegit la ponència «Religious for Peace» a Europa, experiències concretes en la construcció de pau», de Yolande Iliana, presidenta de Religious forPeace Europe, que no va poder assistir a l’acte.